La doar 0.49€/GB

Welcome banner image

#Bun venit in comunitatea noastra.

Gazduireit.ro

  • Unde fiecare pagina al site-ului dumneavoastră este tratat cu cea mai mare seriozitate. De la bloguri personale până la e-commerce-uri extinse, infrastructura noastră robustă asigură că site-ul dumneavoastră este disponibil și rapid, indiferent de trafic.
  • Descoperiți gama noastră de servicii, inclusiv găzduire partajată pentru proiecte la început de drum, servere VPS scalabile și servere dedicate pentru control maxim și performanță. În plus, securitatea este prioritatea noastră - beneficiați de monitorizare 24/7 și protecție avansată împotriva atacurilor DDoS, asigurând că afacerea dumneavoastră online este întotdeauna în siguranță.
  • Alegeți GazduireIT.ro pentru o experiență superioară, suportat de o echipă dedicată care pune întotdeauna clientul pe primul loc. Descoperiți de ce sute de clienți ne-au ales și cum am contribuit la creșterea online a afacerilor lor. Vă invităm să ne contactați pentru orice întrebări sau pentru a personaliza un pachet de găzduire conform nevoilor dumneavoastră specifice
gazduire web ieftina

Asistenta inclusa

Vino la noi si beneficiezi de asistenta inclusa in configurarea si implementarea site-ului pentru care activitatea ta este foarte importanta. Te ajutam in cel mai scurt timp posibil pentru a depasi barierele tehnologice care sunt de cele mai multe ori cosmarul unui incepator.

EXCLUSIV

Gazduire web ieftina

De ce recomandam serviciile noastre

Oferim solutii puternice cu acces deplin la toate functionalitatile pentru toata lumea - fiabile si sigure.

Beneficii nelimitate

Conturile beneficiaza de număr nelimitat de site-uri web, baze de date, subdomenii in spatiul alocat. Gazduirea este potrivita pentru orice tip de site web.

Access Root

Cu acces complet la Root, veți putea controla complet serverul cu securitate și control în gestionarea site-urilor web, domenii, e-mail și baze de date.

Trafic nelimitat

O cantitate mare de vizitatori? Nici o problema, rețeaua noastra suporta un trafic foarte mare fara sa afecteze in vreun fel orice serviciu important.

Suport tehnic

Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice problemă aveți în configurarea sau administrarea serverului.

Php Version

Serverele noastre au integrate versiuni de php: 7.4, 8.0, 8.1, 8.2 si 8.3. Tinem pasul cu toate versiunile si actualizarile pentru o securitate sporita.

Protecție DDoS gratuită

Fiecare site web de pe găzduirea noastră virtuală este conectat la protecția DDoS în mod gratuit.

0 +

Clienti

0 +

Site-uri

0 +

Servere virtuale

"Oameni au Intrebat..."

Pentru un plan de gazduire a unui site si o adresa de mail, recomandam planul minim existent. O data cu dezvoltarea activitatii acesta poate fi upgradat foarte usor, dar cu un cost suplimentar. Acest cost se reflecta in resursele consumate pentru functionarea site-ului sau a mail-ului.

Ca orice plan de gazduire, suportul tehnic si experienta personalului scuteste din timpul necesar pentru a crea un site, upgrade-ul periodic si reduce riscul cu alte probleme care pot aparea.

Gazduireit.ro ofera suport tehnic in functie de planul de gazduire ales.

Suportul tehnic presupune un efort financiar cu personalul tehnic care asigura mentenanta serverelor noastre.

Gazduireit.ro ofera un plan de backup pentru fiecare tip de gazduire.  

Orice firma de gazduire recomanda sa se faca un backup individual.

Certificatele SSL de securitate sunt protocoale criptografice ce au rolul de a securiza schimbul de informații pe internet. Certificatul SSL criptează datele trimise către server și astfel garantează că informațiile trimise către un website nu vor fi furate sau modificate.

Gazduireit.ro ofera certificate SSL Gratuite pentru toate planurile de gazduire web.

Ai nevoie de Ajutor !

Gazduire web ieftina

Vă putem ajuta să alegeți cel mai bun plan care vi se potrivește cel mai bine